Администрацията на американския президент Доналд Тръмп предлага да бъдат смекчени

...
 Администрацията на американския президент Доналд Тръмп предлага да бъдат смекчени
Коментари Харесай

Екипът на Тръмп предлага смекчаване на екостандартите за автомобилите

 Администрацията на американския президент Доналд Тръмп предлага да бъдат смекчени строгите условия за горивна успеваемост, признати при ръководството на предходния президент Барак Обама, които би трябвало да влязат в действие след 2020 година, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Администрацията предизвести също, че желае да анулира правото на Калифорния и други щати да постановат лични, по-строги условия без значение от федералните.

Предложението ще блокира напъните на администрацията на Обама да насърчи усилването на горивната успеваемост и да понижи излъчванията парникови газове.

Агенцията за отбрана на околната среда уточни в изказване, че намаляване на стандартите през идните години ще отнеме достъпа на американците " до по-безопасни и по-достъпни коли, които са по-малко замърсяващи околната среда ".

Агенцията и Националното ръководство за сигурност на придвижването по пътищата на Съединени американски щати (NHTSA) показаха, че администрацията поддържат заледяване на стандартите за горивна успеваемост след 2020 година, само че ще изискат да бъдат извършени публични съвещания по това предложение и редица други хрумвания, в това число опазване на по-строгите условия от ерата на Обама.
По публикацията работи: Виктория Тошкова
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР